صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نقاشی همگانی مدرسه راهنمایی گله داری جناح  (دفعات بازدید: 166 بار)
Galedari
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 3

ديدن مشخصات
« : 12 بهمن 1388,ساعت 22:28:01 »

این نقاشی همگانی که در اولین روز بهمن ماه اجرا شد ، با استقبال دانش آموزان و هنرمندی آنان به پایان رسید. و در ادامه تصاویری از این کار گروهی را ببینید.
(البته مال دو هفته پیشه  پوزخند )
متاسفانه در آخر، این پارچه های نقاشی شده به اداره ی آموزش و پرورش بستک فرستاده شد و احتمالا در انباری باشد  پوزخند پیشنهاد دانش آموزانی ( از جمله خودم ) مبنی بر اینکه این پارچه ها باید در حیاط مدرسه خودمان به نمایش گذاشته شود، رد شد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ابا عبدالله, وحید, سفید برفی

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
ابا عبدالله
ناظر سایت
فوق حرفه ای
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 651

تشكر
-اهدا شده: 105
-دريافت شده: 361

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 13 بهمن 1388,ساعت 12:53:04 »

وحيد هميشه جار ميده پوزخند پوزخند كه وبسايتم بايد پيشرفت كنه . اين خودش يه پيشرفته . وقتي خانم ها هم بيان و اضافه شن و مطالب متفاوتي بزارن خود به خود پيشرفت بوجود مياد
خارج شده است

ولا تقف ما ليس لك به علم . ان السمع و البصر و الفواد . كل اولئك كان عنه مسئولا
وحید
مدیر سایت
فوق حرفه ای
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 754

تشكر
-اهدا شده: 109
-دريافت شده: 83

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 13 بهمن 1388,ساعت 14:00:36 »

به نظرم کار جالبی در مدرسه شون انجام شده ولی خوب بود که به جای انباری (!) اداره می ذاشتن تا بچه ها نقاشی های همدیگر رو ببینند و مطمئنا مدرسه رو قشنگ می کرد. ( البته باید بگم صنایع دستی که سال قبل از نمایشگاه انتخاب شدن رو هم در همون انباری ریختن و همه فکر می کردند برای نمایشگاه استانی بردن؛ اینو خودم دیدم )
نقل قول
وحيد هميشه جار ميده   پوزخند پوزخند كه وبسايتم بايد پيشرفت كنه .
اولا من کی جار دادم؟/؟ دوما که پیشرفت که چیز بدی نیست؟/؟ سوما من همین که این سایت چند نفر رو دور هم جمع کنه برام کافیه.
خارج شده است

تا کنکور 90 :
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :