صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: گزارش تصويري > قلعه قلات . دژمستحكم گذشته ها در شرق جناح / طبيعت سرسبز  (دفعات بازدید: 167 بار)
ابا عبدالله
ناظر سایت
فوق حرفه ای
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 651

تشكر
-اهدا شده: 105
-دريافت شده: 361

ديدن مشخصات WWW
« : 10 بهمن 1388,ساعت 14:43:31 »

سفر به قلعه قلات . خاطره ايي خوش براي ما بدنبال نداشته است . نوبت قبل بدليل اشتباه بودن راه . سختي هاي زيادي را متحمل شديم . ولي اينبار الحمدلله هم سفر خوش بود . هم آب و هوا و هم ........

1. دورتادور تاج كوه كه قلعه بر روي آن قرار دارد . ديوارهاي سنگ و گچ يا ساروج به گونه ايي زيبا كشيده شده . همچنين در گذشته صعب العبورترين قسمت راه پله داشته كه حال نابود شده در حالي كه آثار آن باقيست

2. در دو عكس زير اول بركه ايي با ملات سنگ و ساروج بر روي تاج و داخل قلعه مشاهده ميشود . دوم اتاقهاي نگهباني در شيبهاي تند و لب پرتگاههاي بلند .

3.نماي كلي از قلعه ايي ويران شده

4.تصويري از كنده كاري در سنگ . كه گمان نميرود اثري تاريخي باشد . اما بررسي كارشناسان ضروريست

5. طبيعت زيباي خرزهره دان . دوعكس بعد

افرادي سودجو هم در پي پيدا كردن غنايمي بوده اند . اما پيدا كه نشده هيچ . گودهايي بزرگ هم در محيط قلعه ايجاد شده!!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

کدخدا, سفید برفی, جمسي ته بحرين, وحید, bad boy janahi

براي اين پست, 5 كاربر تشكر كرده اند
« آخرين ويرايش: 10 بهمن 1388,ساعت 14:47:45 توسط ابا عبدالله » خارج شده است

ولا تقف ما ليس لك به علم . ان السمع و البصر و الفواد . كل اولئك كان عنه مسئولا
وحید
مدیر سایت
فوق حرفه ای
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 754

تشكر
-اهدا شده: 109
-دريافت شده: 83

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1388,ساعت 22:23:20 »

خیلی گزارش جالبی بود. من تا دو متر مونده به آخرش رفتم. ولی اگه یه دفعه بخوام برم ، کاملش رو می رم.( تو نمی آی  پوزخند )
عکس هات هم قشنگه و در یک کلام Tanx.
فقط حیف که تو شهر خودمون از آثار تاریخی نگهداری نمی شده و هنوز هم همینگونه است ( امیدواریم چاه دوک به این مصیبت دچار نشود )
« آخرين ويرايش: 10 بهمن 1388,ساعت 22:26:23 توسط وحید » خارج شده است

تا کنکور 90 :
جناحي دور از خانه
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 75

تشكر
-اهدا شده: 41
-دريافت شده: 9

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 13 بهمن 1388,ساعت 18:51:37 »

ممنون به خاطر عكس هاي قشنگت قشنگ
خاطرات خوبي را برايم زنده كردمن دوبار رفتم  بالا كاشكي حالا جناح بودم باز هم مي رفتم گریه کردن
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :